Savršeno pečeno korjenasto povrće

01:27

Sažetak

Nagrađivani i svjetski priznati kuhar Mark Moriarty stiže sa svojom novom serijom. Kada ne radi u jednom od svojih restorana s Michelinovom zvjezdicom u Irskoj, Marku ništa nije draže od pripreme svakodnevnih jela u svojoj kuhinji.

Isječci

Epizode

  • 1

    Epizoda 1

    +

    U prvoj epizodi kuhar Mark fokusira se na neke od klasika: špageti carbonara i kolač od mrkve. Mark podučava neke vještine s nožem koje će vam trebati. Na kraju, njegovo viđenje pastirske pite s mljevenim graškom, limunom i feta sirom.

  • 2

    Epizoda 2

    +

    Markov prvi recept je pileći crumble sa slaninom i brokulom, a kasnije sprema zeleni curry s rižom inspiriran Tajlandom. Za desert je ukusan čokoladni fondant s kulinarskim trikom koji jamči rastopljenu čokoladnu unutrašnjost!

  • 3

    Epizoda 3

    +

    U ovoj epizodi Mark dokazuje da nisu svi sendviči jednaki! Započinje pariškim klasikom, Croque Madame i brioche od smeđeg šećera s kremom Chantilly. Za kraj, Mark sprema hrskavu prženu grdobinu s maslacem i krumpirićima.

  • 4

    Epizoda 4

    +

    Mark donosi okuse iz cijelog svijeta. Započinje kuhanjem janjećih kolača sa somunima od krumpira, slanom karamelnom kremom s kikirikijem i višnjama. Za kraj, sporo pečene mesne okruglice s glaziranim papardellama i maslacem od češnjaka

  • 5

    Epizoda 5

    +

    Za početak, Mark priprema ratatouille s hrskavim zlatnim halloumijem i bosiljkom, pijani kolač od ananasa s kremom od limete fraiche i riblji paprikaš s hrskavim krutonima od kiselog tijesta i začinjenom majonezom.

  • 6

    Epizoda 6

    +

    Mark priprema brze špagete s gljivama i parmezanom i klasični tiramisu. Vidjet ćemo sve o govedini i načinu kuhanja savršenog odreska. Završit će s "jelom s pustog otoka": goveđa rebra s pečenim krumpirom i umak béarnaise.

Recepti