KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

Kenijski kuhar

Serija vodi gledatelje na putovanje Kenijom i njezinim neobičnim i nepoznatim gastronomskim užicima.

Kenija nikad nije bila poznata po svojoj kuhinji; ondje se međutim mogu naći nevjerojatno svježi, organski sastojci koje tradicionalnim metodama i dalje uzgajaju i prikupljaju šaroliki i zanimljivi ljudi – koje će serija pronaći i predstaviti nam.

Seriju vodi Kiran Jethwa, rođeni Kenijac i međunarodno obrazovani chef koji se vratio sa svoga svjetskog gastronomskog školovanja u svoju voljenu zemlju Keniju.

U seriji Kiran putuje uzduž i poprijeko Kenije kako bi pronašao izvor rijetkih i cijenjenih sastojaka, upoznao razne ljude podrijetlom iz raznih plemena i istražio krajolike od visova Mount Kenye do arhipelaga Lamua. Serija će se usredotočiti na nevjerojatne sastojke koje Kiran pronalazi u „smočnici divljine“: gdje se nalaze i kako ih tradicionalno skupljaju, a dok Kiran sam skuplja sastojke, shvatit ćemo odakle ova hrana zapravo potječe. Svaka epizoda završava na lokaciji Kiranovom prezentacijom kako se ti sastojci mogu kombinirati u divno i originalno jelo. Program na veseo i pusto...