KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

Justineini okusi Fujija

U području prepunom izuzetne količine tradicije i kulture, Justine upoznaje lokalne obrtnike i proizvođače, posjećuje čudesna mjesta i uči o tradicionalnim kulinarskim metodama.

Pod budnim okom Fuji-sana Justine će podijeliti jela koja je nadahnulo to putovanje i proizvode koji čine Shizuoku tako jedinstvenim mjestom u tako jedinstvenoj zemlji.

Usput će Justine otkriti tajne kako se prave rezanci soba, japanski slatkiši poznati kao Wagashi i autentični sojin umak.

Ona također odlazi u potragu za predivnim japanskim proizvodima od svježeg wasabija u planine te za slatkim citrusom na obali.  Predstavljajući mnoge velike regionalne chefove, obrtnike i majstore, Justine oživljava japansku hranu i kulturu u ovoj filmskoj prehrambenoj pustolovini.