Sažetak
„Stručna pomoć u kuhinji“ emisija je koja će odgovoriti na pitanja o hrani i kuhanju s kojima se susrećete u vašoj kuhinji te će pokazati vašoj majki, ocu, sestri, najboljoj prijateljici ili suprugu kako naučiti kuhati.
„Stručna pomoć u kuhinji“ emisija je koja će odgovoriti na pitanja o hrani i kuhanju s kojima se susrećete u vašoj kuhinji te će pokazati vašoj majki, ocu, sestri, najboljoj prijateljici ili suprugu kako naučiti kuhati.
Jamie je prvi put u Marakešu i on blista od uzbuđenja dok istražuje taj grad i njegovu izuzetnu kulinariku nastalu iz francuske, arapske i berberske kulture.
Andaluzija na Jugu Španjolske slavi sastojke i proizvode. Jamie se smjestio u Rondi i Esteponi te upoznaje pripravnike matadore, koji vježbaju u areni s kolicima na kojima su rogovi.
Jamie voli švedsku kuhinju, koja se temelji na svježim proizvodima, kiselišima i džemovima. Ide brati gljive na jedan od otoka koji okružuju grad, kuša delikatese poput fermentirane haringe, koja smrdi kao ništa na svijetu.
U Veneciji Jamie zaobilazi turističke staze kako bi se sastao s plemstvom u palači i zatvorenicama, koje uzgajaju povrće iza rešetaka u Giudecci.
Ured Pirineja Jamie uživa u Francuskoj u lovu na tartufe sa svinjom, a sa psima ide i u lov na vepra.
U glavnom gradu Grčke, u Ateni, Jamie se okušava u ribolovu kopljem i upoznaje pčelare, koji imaju mnogo priča.