KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

Jamiejevi 15-minutni obroci

Nastavljajući se na uspjeh njegovih prijašnjih serija, „Jamiejevi 15-minutni obroci“ podižu brzu pripremu jednostavnih, svakodnevnih jela na iduću razinu. S još kraćim procesom kuhanja, svaka polusatna epizoda nudit će dva petnaestominutna glavna jela, jedno za drugim.

Svojim uobičajenim prizemnim stilom Jamie će provesti gledatelje kroz pripremu jela u stvarnom vremenu te ponuditi savjete i trikove koji će pomoći nadobudnom domaćem kuharu da na stol posluži nešto posebnije od prosječnog obroka tipičnog za radni tjedan. Ova serija uključuje britanske i mediteranske klasične obiteljske recepte, ali Jamie će crpiti inspiraciju i iz Azije svojim tajlandskim, indijskim i kineskim idejama koje će osvježiti kućni jelovnik i donijeti nove okuse na obiteljske tanjure.

„Jamiejevi 15-minutni obroci“ inspirirat će i uzbuditi gledatelje te im pokazati koliko toga mogu postići u tako malo vremena svakog dana u tjednu.

 

Najnoviji recepti