Jamiejeva brza i laka jela

Sljedeći TV termin

 1. Ponedjeljak 29 Travanj u 15:30

  Jamiejeva brza i laka jela (E03 - S01)

 2. Utorak 30 Travanj u 04:00

  Jamiejeva brza i laka jela (E03 - S01)

 3. Utorak 30 Travanj u 08:30

  Jamiejeva brza i laka jela (E03 - S01)

Sažetak

Jamie se vraća sa slasnim jelima od samo 5 namirnica. Savršeno za sladokusce koji nemaju vremena niti energije za komplicirana jela. Savršeno korisna, jednostavna i ukusna jela za maksimalan užitak. I za stručnjake u kuhinji i one neiskusne.

Epizode

 • 1

  Kotleti/Grašak/Grah/Puslice/Piletina

  +

  Jamie priprema svinjske kotlete s breskvom, čili od graška, graha i mente koji pretvara skromne grahorice u nešto veličanstveno. Slijedi puding od bobica i brzinski pečeno pile s harissom. Ovo su pristupačni i brzinski recepti od pet sastojaka.

 • 2

  Pancetta

  +

  Jamie priprema veličanstvena i ukusna jela: bakalar s pancetom, azijska pečena jaja, hrskavu piletinu s češnjakom i preukusan puding od riže s mangom. Ovo su pristupačni i brzinski recepti od pet sastojaka.

 • 3

  Janjetina s curryjem/Bundeva/Pasta od kozica/Ostatci

  +

  Četiri recepta od kojih rastu zazubice: aromatični curry s janjetinom, salatu od bundeve s harisom, salata od kozica s pestom od rosea te nezaboravni keksi od zobenih pločica. Ovo su pristupačni i brzinski recepti od pet sastojaka.

 • 4

  Odrezak/Salata od lubenice/Dagnje/Pijane kruške

  +

  Četiri recepta od kojih rastu zazubice: wok od odreska, salata od radiča, lubenice i fete, kremaste kornijske školjke i puding od pijanih krušaka i čokolade. Ovo su pristupačni i brzinski recepti od pet sastojaka. Brzo i jednostavno!

 • 5

  Patlidžan/Tjestenina s tunom/Govedina rendang/Šparoge

  +

  Četiri recepta od kojih rastu zazubice: tjestenina sa sicilijanskom tunom, teriyaki patlidžani sa stavom, govedina rendang s rižom i jaja sa šparogama i francuskim dresingom. Ovo su pristupačni i brzinski recepti od pet sastojaka. Brzo i jednostavno!

 • 6

  Janjetina/Mašnice s gorgonzolom/Piletina/Špinat s curryjem

  +

  Četiri recepta od kojih rastu zazubice: janjetina s tave, mašnice s kruškom i gorgonzolom, ljepljiva hoisin piletina i brzinski curry sa špinatom. Ovo su pristupačni i brzinski recepti od pet sastojaka. Brzo i jednostavno!

 • 7

  Losos/Cvjetača/Složenac od kobasice/Riža sa sušenom rajčicom

  +

  Četiri recepta od kojih rastu zazubice: tjestenina s dimljenim lososom, začinjena pečena cvjetača s istoka, pita od kobasica i jabuka te riža s višnjama i blitvom. Ovo su pristupačni i brzinski recepti od pet sastojaka. Brzo i jednostavno!

 • 8

  Janjetina/Salata od leće/Jetrica sa slaninom/Rezanci s tahinijem

  +

  Četiri recepta od kojih rastu zazubice: sočni janjeći gulaš, ukusna topla salata od leće, jetrica sa slaninom i lukom te nudle s crnim tahinijem. Ovo su pristupačni i brzinski recepti od pet sastojaka. Brzo i jednostavno!