KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

Jamie Oliver i Jimmy Doherty vraćaju se u novoj sezoni, slaveći hranu u svom kafiću na southendskom šetalištu. Prijatelji iz djetinjstva, Jamie i Jimmy, pokazat će vam kako pripremiti slasne gozbe osmišljene tako da vaši vikendi budu ispunjeni vrhunskim kulinarskim doživljajem.
Jamie će pripremati zapanjujuća jela kojima će počastiti svoje prijatelje i obitelj, uključujući morsku hranu na azijski način skuhanu u paketićima, pogačice s janjetinom i začinima, pileći curry, veliki sendvič s mesnim okruglicama i gumbo iz Essexa.
U međuvremenu, Jimmy istražuje hranu koju svi kupujemo gotovu, a zapravo bismo je mogli pripremiti kod kuće – od dimljenog lososa do kiselog tijesta, mozzarelle i svježe kave – sve to ne samo da će biti ukusnije nego ćemo i znati što se točno nalazi unutra.
Osim toga, pridružit će im se i čitavi niz slavnih prijatelja koje će naučiti kako pripremiti ultimativnu verziju njihova omiljenog jela, od Orlanda Blooma, Goldie Hawn i Davida Tennanta do Jacka Whitehalla, Anne Friel i Fearne Cotton.
Dečki će također ponovno krenuti na put kako bi nastavili svoju borbu pro...