© 2022 Jamie Oliver
Jamie Oliver: Potraga za najboljom knjigom recepata

Sažetak

Jamie Oliver i veliki britanski izdavač knjiga kreću u potragu za novim autorom najbolje knjige recepata a tom će nepoznatom kuharu ponuditi ugovor za knjigu koji bi mu mogao zauvijek promijeniti život.

Tko ima recept za uspjeh? Jamie Oliver voditelj je emisije u kojoj se 18 kuhara iz različitih dijelova Ujedinjenog Kraljevstva bori za priliku da postanu sljedeći britanski celebrity chef. Kako bi dokazali da imaju ono što je potrebno, trebat će im karizma, vizija, osobnost i originalnost jer osim stručnog žirija moraju osvojiti i srca nacije.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Epizoda 1

  +

  Amaterski i profesionalni kuhari, ljudi koji stavljaju slike jela na instagram ili oni koji jednostavno vole kuhati za svoju obitelj i prijatelje... Prvih šest kuhara iznosi svoje ideje za knjigu i svoja jela pred žiri.

 • 2

  Epizoda 2

  +

  Druga ekipa kuhara predstavlja svoje ideje za jelo i knjigu recepata žiriju. Čut ćemo ponešto o lazanjama, sezonskim proizvodima i jednostavnim receptima inspiriranim Azijom. Tko ima recept za uspjeh?

 • 3

  Epizoda 3

  +

  Treća ekipa kuhara žiriju iznosi svoje ideje, uključujući korištenje neobičnih sastojaka, recepata namijenjenih borbi protiv rasipanja hrane i jela inspiriranih putovanjima.

 • 4

  Epizoda 4

  +

  Šest preostalih kuhara priprema lagani obrok za vikend, nakon čega slijedi vikend gozba kojom trebaju impresionirati žiri. Čija knjiga recepat ima recept za uspjeh?

 • 5

  Epizoda 5

  +

  Preostalih pet kuhara stvara dva jela koja se ocjenjuju prema tome kako izgledaju kad su profesionalno fotografirana i prema tome kako su ocijenjena u Jamienoj brzoj anketi na društvenim mrežama.

 • 6

  Epizoda 6

  +

  Polufinale je i četiri pobjednička kuhara priprema svoju hranu pred sucima te stvaraju jela koja zaslužuju duplericu u njihovoj kuharici. Tko će se plasirati u završni čin?

 • 7

  Epizoda 7

  +

  Stiglo je finale: završna bitka za dvoje preostalih kuhara dok predstavljaju svoj koncept knjige i niz recepata za crème de la crème. Tko ima ultimativni recept za uspjeh?