© 2022 Jamie Oliver
Jamie Oliver: Potraga za najboljom knjigom recepata

Sažetak

Jamie Oliver i veliki britanski izdavač knjiga kreću u potragu za novim autorom najbolje knjige recepata a tom će nepoznatom kuharu ponuditi ugovor za knjigu koji bi mu mogao zauvijek promijeniti život.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Epizoda 1

  +

  Amaterski i profesionalni kuhari, ljudi koji stavljaju slike jela na instagram ili oni koji jednostavno vole kuhati za svoju obitelj i prijatelje... Prvih šest kuhara iznosi svoje ideje za knjigu i svoja jela pred žiri.

 • 2

  Epizoda 2

  +

  Druga ekipa kuhara predstavlja svoje ideje za jelo i knjigu recepata žiriju. Čut ćemo ponešto o lazanjama, sezonskim proizvodima i jednostavnim receptima inspiriranim Azijom. Tko ima recept za uspjeh?

 • 3

  Epizoda 3

  +

  Treća ekipa kuhara žiriju iznosi svoje ideje, uključujući korištenje neobičnih sastojaka, recepata namijenjenih borbi protiv rasipanja hrane i jela inspiriranih putovanjima.

 • 4

  Epizoda 4

  +

  Šest preostalih kuhara priprema lagani obrok za vikend, nakon čega slijedi vikend gozba kojom trebaju impresionirati žiri. Čija knjiga recepat ima recept za uspjeh?

 • 5

  Epizoda 5

  +

  Preostalih pet kuhara stvara dva jela koja se ocjenjuju prema tome kako izgledaju kad su profesionalno fotografirana i prema tome kako su ocijenjena u Jamienoj brzoj anketi na društvenim mrežama.

 • 6

  Epizoda 6

  +

  Polufinale je i četiri pobjednička kuhara priprema svoju hranu pred sucima te stvaraju jela koja zaslužuju duplericu u njihovoj kuharici. Tko će se plasirati u završni čin?

 • 7

  Epizoda 7

  +

  Stiglo je finale: završna bitka za dvoje preostalih kuhara dok predstavljaju svoj koncept knjige i niz recepata za crème de la crème. Tko ima ultimativni recept za uspjeh?