KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

Jamie Oliver: Goli kuhar

Mlad, urban i strastven kad je riječ o hrani, 23-godišnji Jamie Oliver predvodnik je suvremenog života i suvremenog kuhanja. Sa svojim načelom ogoljivanja recepata iz restorana na osnove, Goli kuhar prati Jamieja dok kuha za obitelj i prijatelje. Svojem stručnom obrazovanju dodaje energiju i entuzijazam i pokazuje nam kako večera kod kuće može postati društveni događaj, s maksimalnim okusom i minimalnim trudom.  

Prema Jamieju, čak i „kuhinjofob“ može pripremiti jela koja su na stolu primamljiva baš onoliko koliko se na ekranu čine ukusnima. U svojem stanu u East Endu priprema različita jela, od salata do pečenja, deserta i tjestenine. Kombinira smione okuse sa svježim sastojcima – ali izostavlja komplicirane i dugotrajne postupke i kulinarski žargon.

Jamie obožava provesti večer pripremajući ‘pukka’ obrok. Bilo da je riječ o večeri za dvanaest djevojaka kad njegova sestra s prijateljicama ide van, o gozbi nakon nastupa njegova benda ili o obiteljskom obroku kad čuva svoje male rođake, Jamie nam pokazuje da priprema hrane može biti brza, zabavna i ugodna. Karizmatič...