KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

Jamie Oliver: Božićna zabava

Vrijeme je za tulum! Jamie i njegovi prijatelji planiraju savršen božićni tulum koji će se održati u starom i prilično sumornom skladištu. No ondje barem imaju kuhinju! Dakako, Jamie se brine za hranu pa prijateljima priprema brzinski doručak ne bi li imali energije za svoj cjelodnevni pothvat. Zatim trajektom odlaze u Calais kupiti sve potrebne namirnice.

Budući da je za catering zadužen naš Goli kuhar, znajte da zasigurno neće napraviti kičaste kanapee. Jamie će radije pripremiti jednostavnu i ukusnu hranu koja se lako može jesti rukom. Dok Jamie kuha, Jules i njihovi prijatelji sređuju prostor i pretvaraju ga u spektakularnu dvoranu za tulum. Dolazi DJ, a hrana je servirana. Sad se samo moraju zabaviti!