Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

Sažetak

U ova neuobičajena vremena, Jamie dolazi u pomoć s nevjerojatnim receptima kako bismo što bolje iskoristili osnovne namirnice.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Epizoda 1

  +

  U ova teška vremena, Jamie nam daje recepte u kojima se najbolje mogu iskoristiti osnovne namirnice. Pokazat će nam kako napraviti tjesteninu s tri jednostavna umaka od sastojaka koji su vam pri ruci te čili s povrćem čiji su junaci upravo namirnice iz ostave.

 • 2

  Epizoda 2

  +

  Jamie s nama dijeli slasne recepte u kojima možemo upotrijebiti one namirnice do kojih možemo doći u ova neuobičajena vremena. Pravi riblju pitu od namirnica iz zamrzivača i klasično tijesto za kruh, ali s posebnim štihom.

 • 3

  Epizoda 3

  +

  Jamie odgovara na promjenjiva vremena i dijeli s nama pametne recepte u kojima određene namirnice možemo mijenjati onime što imate; rižoto sa smrznutim povrćem, umak od povrća koji možete zamrznuti i slasni čokoladni kolač bez jaja.

 • 4

  Epizoda 4

  +

  U neuobičajena vremena, Jamie s nama dijeli slasne recepte u kojima možemo upotrijebiti namirnice koje imamo kod kuće. Od namirnica iz ostave pravi jednostavnu lepinju koju će zatim pretvoriti u tijesto za pizzu te varivo od govedine i piva.

 • 5

  Epizoda 5

  +

  Jamie zaokružuje ovaj nevjerojatni tjedan s još recepata u kojima koristimo namirnice iz ostave i zamrzivača: iznimno jednostavan umak za curry za koji koristi namirnice iz obližnje trgovine i slasnu minestrone juhu.

 • 6

  Epizoda 6

  +

  Snimajući kod kuće na svom mobitelu, Jamie za svoju obitelj pravi tjesteninu sa zelenim povrćem od sastojaka koje ima u ostavi, hladnjaku i zamrzivaču i podsjeća nas na svoje recepte za pileću pitu i rösti od povrća koje je pravio u prošlosti.

 • 7

  Epizoda 7

  +

  Snimajući kod kuće na nekoliko mobitela, Jamie za svoju obitelj pravi quesadillu s povrćem koristeći sastojke koje ima u hladnjaku i dijeli s nama svoj recept iz prošlosti za mesnu štrucu sa špagetima i riblji tikka curry.

 • 8

  Epizoda 8

  +

  Snimajući kod kuće na nekoliko mobitela sa svojom suprugom kao snimateljicom, Jamie pretvara klasično prženje u nešto posebno. Dijeli s nama recepte iz prošlosti, pitu od povrća i tikka masalu od smrznute ribe, koji nam sada doista dobro dođu.

 • 9

  Epizoda 9

  +

  Jamie iz karantene nudi recepte iz svog doma, a snima ga njegova supruga mobitelom. Od ostataka iz hladnjaka pravi makarone sa sirom i cvjetačom te dijeli s nama recepte za pečenje s kobasicama i njegovom sinu omiljene pločice sa žitaricama.

 • 10

  Epizoda 10

  +

  Snimajući kod kuće na svom mobitelu, Jamie kuha slasnu singapursku rižu od ostataka iz hladnjaka i dijeli s nama recepte iz prošlosti, rustične njoke i pečenje od piletine s pet sastojaka, koji bi nam sada mogli biti korisni.

 • 11

  Epizoda 11

  +

  Jamie snima program kod kuće kako bi nam pokazao prilagodljive recepte koji uspijevaju s bilo čime što imate u hladnjaku. Danas pravi hrskavi panirani losos i dijeli s nama korisne recepte iz arhive, slasni daal od patlidžana i varivo od svinjetine i slanutka.

 • 12

  Epizoda 12

  +

  I za vrijeme karantene slave se rođendani, tako da danas Jamie pravi čokoladnu tortu za svoju kćer Petal. Dijeli s nama i recepte iz arhive, zapečenu tjesteninu sa špinatom i tikvicom i začinjena pileća krilca na Gangnam način s prženom rižom.

 • 13

  Epizoda 13

  +

  Jamie snima sebe i obitelj dok kuhaju kod kuće, a danas prave hamburgere s posebnim umakom. Poslužit će nam i dva recepta iz arhiva, palačinke sa špinatom za kasni doručak ili ručak te sjajnu ribu.

 • 14

  Epizoda 14

  +

  Jamie i djeca prave domaću tjesteninu s umakom od tune i brokule, a dijeli s nama i dva klasična recepta iz arhiva, pileće fajite te pečenje od kobasica i jabuka.

 • 15

  Epizoda 15

  +

  Jamie pravi bogat uskršnji desert, pecivo s križem s čokoladom i kremom. Tražite li jednostavna jela za vikend, podijelit će s nama pečenu janjetinu s proljetnim povrćem te brze azijske riblje popečke.

 • 16

  Epizoda 16

  +

  Jamie izvlači najviše iz uskršnjeg janjeta u začudnom rižotu biryani i pokazuje nam recepte za lazanju s patlidžanom, te reznace za utjehu kod mamurluka.

 • 17

  Epizoda 17

  +

  Jamie nam pokazuje još recepata skrojenih za ova jedinstvena vremena: debelu pizzu s ratatouille nadjevom, lagane ovčje kofta okruglice i rižoto s rajčicama.

 • 18

  Epizoda 18

  +

  Jamie Oliver nam pokazuje neke nevjerojatne recepte, migove i štoseve skrojene za jedinstvena vremena u kojima živimo: Caesar salata s pečenom piletinom, svinjski trbuh začinjen s piri-pirijem, dimljena panceta od bakalara.

 • 19

  Epizoda 19

  +

  Jamie Oliver nam pokazuje neke nevjerojatne recepte, migove i štoseve skrojene za jedinstvena vremena u kojima živimo: pečeno povrće s karijem i punjenim naanom, hrskavo pile s češnjakom i svinjski taco.

 • 20

  Epizoda 20

  +

  Jamie Oliver nam pokazuje neke nevjerojatne recepte, migove i štoseve skrojene za jedinstvena vremena u kojima živimo: prženu svinjetinu, valjuške na pari i sendvič s pečenom govedinom.