Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

Sažetak

U ova neuobičajena vremena, Jamie dolazi u pomoć s nevjerojatnim receptima kako bismo što bolje iskoristili osnovne namirnice.

Epizode

 • 6

  Epizoda 6

  +

  Snimajući kod kuće na svom mobitelu, Jamie za svoju obitelj pravi tjesteninu sa zelenim povrćem od sastojaka koje ima u ostavi, hladnjaku i zamrzivaču i podsjeća nas na svoje recepte za pileću pitu i rösti od povrća koje je pravio u prošlosti.

 • 7

  Epizoda 7

  +

  Snimajući kod kuće na nekoliko mobitela, Jamie za svoju obitelj pravi quesadillu s povrćem koristeći sastojke koje ima u hladnjaku i dijeli s nama svoj recept iz prošlosti za mesnu štrucu sa špagetima i riblji tikka curry.

 • 8

  Epizoda 8

  +

  Snimajući kod kuće na nekoliko mobitela sa svojom suprugom kao snimateljicom, Jamie pretvara klasično prženje u nešto posebno. Dijeli s nama recepte iz prošlosti, pitu od povrća i tikka masalu od smrznute ribe, koji nam sada doista dobro dođu.

 • 9

  Epizoda 9

  +

  Jamie iz karantene nudi recepte iz svog doma, a snima ga njegova supruga mobitelom. Od ostataka iz hladnjaka pravi makarone sa sirom i cvjetačom te dijeli s nama recepte za pečenje s kobasicama i njegovom sinu omiljene pločice sa žitaricama.

 • 10

  Epizoda 10

  +

  Snimajući kod kuće na svom mobitelu, Jamie kuha slasnu singapursku rižu od ostataka iz hladnjaka i dijeli s nama recepte iz prošlosti, rustične njoke i pečenje od piletine s pet sastojaka, koji bi nam sada mogli biti korisni.

 • 11

  Epizoda 11

  +

  Jamie snima program kod kuće kako bi nam pokazao prilagodljive recepte koji uspijevaju s bilo čime što imate u hladnjaku. Danas pravi hrskavi panirani losos i dijeli s nama korisne recepte iz arhive, slasni daal od patlidžana i varivo od svinjetine i slanutka.

 • 12

  Epizoda 12

  +

  I za vrijeme karantene slave se rođendani, tako da danas Jamie pravi čokoladnu tortu za svoju kćer Petal. Dijeli s nama i recepte iz arhive, zapečenu tjesteninu sa špinatom i tikvicom i začinjena pileća krilca na Gangnam način s prženom rižom.

 • 13

  Epizoda 13

  +

  Jamie snima sebe i obitelj dok kuhaju kod kuće, a danas prave hamburgere s posebnim umakom. Poslužit će nam i dva recepta iz arhiva, palačinke sa špinatom za kasni doručak ili ručak te sjajnu ribu.

 • 14

  Epizoda 14

  +

  Jamie i djeca prave domaću tjesteninu s umakom od tune i brokule, a dijeli s nama i dva klasična recepta iz arhiva, pileće fajite te pečenje od kobasica i jabuka.