KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

Hestonova gozba

Heston Blumental, jedan od najboljih svjetskih kuhara, postao je gastronomski istraživač koji posijećuje kulinarske svijetove iz povijesti i fikcije ne bi li saznao da budućnost hrane leži u gastronomiji i pričama iz prošlosti. Heston u svakoj epizodi radi spektakularnu gozbu. Probijajući se kroz ključne kulinarske trenutke, Heston radi gozbe inspirirane „Gozbama zvijeri“ Henrija VIII, Alisinim banketom u zemlji čudesa, svijetom Willyja Wonke, izletom medvjedića Teddyja i mnogim drugim stvarima, a sve to za stol pun zahtijevnih gostiju spremnih za najnevjerojatniji obrok koji su ikad probali. Zajedno sa jelima oživljavaju i svijetovi ljudi koji su ih jeli. Kakav je bio jelovnik poslijednjih izdašnih obroka na nesretnom Titaniku? Je li zaista moguće napraviti kuću od medenjaka u prirodnoj veličini? I kako ispeći 24 živa kosa u piti i održati ih u životu, tako da izlete kad se pita rasjeće? Jedno je sigurno, svi će zauvijek pamtiti svaku gozbu.