KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

Hestonova fantastična jela

U ovome nevjerojatnom serijalu svjetski poznati chef Heston Blumenthal sprema zadivljujuće, predimenzionirane inačice poznatih jela i slastica vraćajući nas u djetinjstvo prepuno čuđenja i oduševljenja onime što smo jeli i čime smo se sladili.

Heston se prihvatio doručka i sprema najveće kuhano jaje u svijetu i goleme žitne pahuljice. Namjerava kreirati i najveći sladoled i pahuljice koje je svijet ikad vidio, dovoljno velike da nahrani cijeli grad, i uz to dodatno začinjene šarenim lopticama! Pauzu za čaj proslavit će uz golemu vrećicu-piramidu za čaj, napravit će i golemi čajnik, a neće zaboraviti ni golemi paket predimenzioniranih čajnih kolačića.

Heston pokreće i tvornicu slatkiša i slavi sve slatkiše, od najvećeg paketa čokoladnih prutića s karamelom Rolos do jestivih sličica. Heston se pozabavio i povratkom u najveću britansku instituciju pub stvorivši cijeli pub u unutrašnjosti gigantske pite, jestivoga biljarskog stola. Cijeli tematski park veći od ičeg što ste dosad vidjeli nostalgično će vas vratiti u djetinjstvo, a Heston će se morati popeti ljestvama da bi otvorio jedins...