Hestonova fantastična jela

Sažetak

Epska i golema hrana!

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Hestonova fantastična jela 1, 1

  +

  Heston se prihvatio doručka i radi najveće kuhano jaje na svijetu. Kad je bio mali, jaje mu se činilo velikim kao brdo i kako bi ga opet učino čarobnim, on namjerava napraviti verziju veliku dva metra.

 • 2

  Hestonova fantastična jela 1, 2

  +

  Heston se usredotočio na kombi sa sladoledom, što je britanska tradicija, koja je bila zvučna kulisa za mnoga djetinjstva, a te smrznute poslastice bile su san svakog djeteta. Kako bi vratio magiju, Heston planira napraviti sladoled veći od pet metara i posluživati ga iz kombija.

 • 3

  Hestonova fantastična jela 1, 3

  +

  U ovoj epizodi Heston slavi najpoznatiju britansku prigodu, čajanku, ali čini to u tako velikom omjeru da se okupi cijeli grad kako bi popio čaj. Heston ne želi stati na stvaranju divovskog keksića za umakanje, već će napraviti cijeli paket. I to toliko velik da može nahraniti cijeli grad.

 • 4

  Hestonova fantastična jela 1, 4

  +

  U ovoj epizodi Heston slavi najveće uzbuđenje djetinjstva, slatkiše. Napravit će vlastitu trgovinu slatkišima nadahnut Willyjem Wonkom.

 • 5

  Hestonova fantastična jela 1, 5

  +

  U ovoj epizodi Heston pokušava vratiti zabavu u hranu i piće velikog britanskog puba tako što će napraviti divovsku pitu i pretvoriti je u čudesni svjetski pub. To mu je jedan od najambicioznijih projekata u životu. Klasično jelo kakvo je pita pretvorio je u pravu krčmu koja radi.

 • 6

  Hestonova fantastična jela 1, 6

  +

  U ovoj epizodi Heston slavi pakete s ručkom i skupini odraslih, kojima su dosadili monotoni ručkovi priuštiti će doživljaj veći od života kad će orirediti supervelike sendviče i najveću vrećicu čipsa na svijetu te golemi Kit Kat.

 • 7

  Hestonova fantastična jela 1, 7

  +

  Kako b napravio spektakularnu božićnu gozbu, Heston poseže u dugu britansku povijest kako bi vidio kakve dragulje smo možda izgubili iz naše božićne prehrambene prošlosti i što bi mogao ponovno uvesti u 21. stoljeće, uključujući i najveći puding, u koji se čak može ući.