Hestonov svijet

Sažetak

Heston Blumenthal stvorio je kulinarski svijet magije i čuda kakvog nema na planetu. Njegovi restorani i kreativni projekti definirali su nove razine kuharske izvrsnosti i pionirski su donijeli nove načine gledanja na hranu. Ali mu dosad neviđeni izazov... Selidba u Australiju.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Hestonov svijet 1, 1

  +

  Jeste li ikad htjeli ući kroz vrata restorana Hestona Blumenthala koji ima tri Michelinove zvjezdice i zove se "The Fat Duck"? U prvom nastavku ove četverodjelne serije dobit ćete ekskluzivan pogled u tu ustanovu svjetske slave i u živote onih koji je čine toliko osobitom.

 • 2

  Hestonov svijet 1, 2

  +

  Osoblje restorana "The Fat Duck" i sedam tona specijalne opreme slijeće u Australiju i priprema se za otvorenje. Čini se da je ekipa otpremila svr osim kuhinjskog sudopera. Tu su 126 iPoda, 106 žlica za umak, 300 čaša za šampanjac, $20,000 vakuumska pećnica i oprema “Sjeverni medvjed”.

 • 3

  Hestonov svijet 1, 3

  +

  Nakon pokušaja, nevolja i velikog preseljenja, restoran "The Fat Duck" po prvi put otvara svoja vrata australskoj javnosti! Nakon godina planiranja i potrošenih desetina tisuća dolara, Hestonov uspjeh sada leži u rukama njegovih australskih gostiju.

 • 4

  Hestonov svijet 1, 4

  +

  Ovo je finalni ručak u Melbourneu i posljednja prilika restorana ""The Fat Duck"" da zadivi australsku javnost specijalnim jelovnikom na kojem su najveći Hestonovi kulinarski hitovi iz prošla dva desetljeća.