Gordon Ramsay traži novu kulinarsku zvijezdu

Sažetak

Chef-zvijezda Gordon Ramsay odabire 12 poduzetnika koji se bave hranom i pićem za natjecanje i nagradu od 150 000 funti. No da bi zaslužili nagradu i postali Gordonov biznis partner, moraju dokazati svoje poslovne vještine pred njegovim budnim okom.

Epizode

 • 1

  Epizoda 1

  +

  Gordon poziva u škotski dvorac Glenapp 12 poduzetnika koji se bave hranom i pićem sa zadaćom da se natječu u organiziranju domjenaka koji će slaviti njegovu domovinu. Mogu li oni zadovoljiti njegove stroge standarde?

 • 2

  Epizoda 2

  +

  Gordon šalje preostale natjecatelje na Anglesey u Walesu da skupljaju morsku travu, a zatim ih izaziva da prodaju pizze turistima u Portmeirionu.

 • 3

  Epizoda 3

  +

  Gordon Ramsay zadužuje timove da organiziraju tzv. bottomless drag brunch u Manchesteru, a zatim pokušava otkriti tko poznaje tržište hrane za fitness.

 • 4

  Epizoda 4

  +

  Sve se vrti oko inovacija dok Gordon Ramsay poziva timove u Oxford da ponove pripremu sushi pladnja na način kako ga je načinio majstor za sushi. Zatim im nalaže spravljanje koktela u limenci za Kraljevsku Henley regatu. Tko će zaslužiti ocjenu?

 • 5

  Epizoda 5

  +

  Gordon Ramsey nalaže svojim natjecateljima da se popnu na dvanaest metara visoka stabla i da sakupe borove iglice i šišarke za Michelinovim zvjezdicama nagrađeni millefeuille. Zatim traži od njih da u Gatesheadu naprave umake u bocama.

 • 6

  Epizoda 6

  +

  Gordon poziva natjecatelje u Fish Society u Surreyu, gdje im nalaže da što savršenije izvade jastoga iz ljušture, najskuplje jelo u svim jelovnicima. Zatim ih postavlja da vode njegov restoran Lucky Cat u Mayfairu.

 • 7

  Epizoda 7

  +

  U tjednu polufinala Gordon pojačava pritisak na natjecatelje, provjeravajući njihovo znanje o društvenim mrežama. Zatim im daje zadaću da osmisle recept koji će se pojaviti na prvoj stranici magazina Waitrose.

 • 8

  Epizoda 8

  +

  Finale je i Gordon izaziva preostale natjecatelje da naprave škotsko ograničeno izdanje svojih proizvoda. Tko će osvojiti Gordonovih 150 tisuća funti? Tko će postati nova kulinarska zvijezda?

Članci