Gordon Ramsay traži novu kulinarsku zvijezdu

Sažetak

Gordon Ramsay je u potrazi za najinovativnijim poduzetnicima u hrani i piću. Za pridobivanje Gordonove podrške trebat će više od sjajne ideje; morat će dokazati da posjeduju sastojke potrebne za uspjeh - nagon, predanost, strast i talent.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Epizoda 1

  +

  Gordon Ramsay traži poslovnog partnera. Odabrao je 12 obećavajućih britanskih poduzetnika koji se bave hranom i odlučio ih izazvati nagradom od 150.000 funti. Kako bi osvojili nagradu morat će izdržati paklenih 8 tjedana izazova.

 • 2

  Epizoda 2

  +

  Kulinarski „survivor“ Gordona Ramsaya u kojem traži poslovnog partnera i nudi nagradu od 150.000 funti tjera natjecatelje na pomicanje granica izdržljivosti, tolerancije i dokazuje da uz talent trebaju brzinu i spretnosti kako bi u tomu uspjeli.

 • 3

  Epizoda 3

  +

  Večerašnja borba za glavnu nagradu natjecateljima nameće snalažljivost na 300+ metara visine, savladavanje izazova dizajna i marketinga proizvoda te obranu svojih poslovnih ideja pred svjetski priznatim stručnjacima, ali i samim Gordonom Ramsayem.

 • 4

  Epizoda 4

  +

  Ovotjedni zadatak za natjecatelje je savladati izazove online narudžbi hrane te voditi zalogajnicu. Kako će se tko snaći i uspjeti ostati u utrci za 150.000 funti - pogledajte u večerašnjem nastavku serije Gordona Ramsaya.

 • 5

  Epizoda 5

  +

  Natjecatelji duboko ispod zemlje u uskim špiljama moraju pronaći te samo po njuhu prepoznati vrstu sira. Potom timovi moraju napraviti zdrave grickalice za djecu koristeći sastojke ubrane s farme. Hoće li biti privlačne kako bi ih djeca prihvatila?

 • 6

  Epizoda 6

  +

  Večerašnji Gordonov izazov počinje starinskim načinom vađenja kamenica u Essexu do najtežeg izazova: zadovoljiti zahtjevna nepca gostiju restorana The Savoy Grill. Najizdržljiviji opstaju.

 • 7

  Epizoda 7

  +

  U polufinalnom tjednu testira se znanje o društvenim mrežama. Kratki rokovi i stručni nadzor TikTok senzacije, ekipe dečkiju BOSH! Tko će dokazati da zna osvojiti online tržište? Izazov je napraviti jelo od tjestenine i zatim ga prodati na internetu.

 • 8

  Epizoda 8

  +

  Večeras će Gordon Ramsay izabrati svoju buduću zvijezdu. Nakon 8 intenzivnih tjedana iscrpljujućih izazova, Gordon zna da svi njegovi finalisti imaju ono što je potrebno da se udruže s njim. Tko će se najbolje snaći u posljednjem izazovu?