Gordon Ramsay traži novu kulinarsku zvijezdu

Gordon Ramsay traži novu kulinarsku zvijezdu

Sljedeći TV termin

 1. Petak 30 Rujan u 13:00

  Epizoda 5 (E05)

 2. Petak 30 Rujan u 23:00

  Epizoda 5 (E05)

 3. Nedjelja 2 Listopad u 21:00

  Epizoda 5 (E05)

Sažetak

Gordon Ramsay je u potrazi za najinovativnijim poduzetnicima u hrani i piću. Za pridobivanje Gordonove podrške trebat će više od sjajne ideje; morat će dokazati da posjeduju sastojke potrebne za uspjeh - nagon, predanost, strast i talent.

Kako bi pridobili Gordonovu podršku potrebno je pokazati više od dobre ideje. Kandidati će morati dokazati da imaju sastojke potrebne za uspjeh – motiviranost, predanost, strast i talent.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Epizoda 1

  +

 • 2

  Epizoda 2

  +

 • 3

  Epizoda 3

  +

  Večerašnja borba za glavnu nagradu natjecateljima nameće snalažljivost na 300+ metara visine, savladavanje izazova dizajna i marketinga proizvoda te obranu svojih poslovnih ideja pred svjetski priznatim stručnjacima, ali i samim Gordonom Ramsayem.

 • 4

  Epizoda 4

  +

  Ovotjedni zadatak za natjecatelje je savladati izazove online narudžbi hrane te voditi zalogajnicu. Kako će se tko snaći i uspjeti ostati u utrci za 150.000 funti - pogledajte u večerašnjem nastavku serije Gordona Ramsaya.

 • 5

  Epizoda 5

  +

  Natjecatelji duboko ispod zemlje u uskim špiljama moraju pronaći te samo po njuhu prepoznati vrstu sira. Potom timovi moraju napraviti zdrave grickalice za djecu koristeći sastojke ubrane s farme. Hoće li biti privlačne kako bi ih djeca prihvatila?

  Sljedeće na rasporedu
  Petak 30 Rujan u 13:00
  Na 24Kitchen
  Sljedeće na rasporedu
  Petak 30 Rujan u 23:00
  Na 24Kitchen
 • 6

  Epizoda 6

  +

  Večerašnji Gordonov izazov počinje starinskim načinom vađenja kamenica u Essexu do najtežeg izazova: zadovoljiti zahtjevna nepca gostiju restorana The Savoy Grill. Najizdržljiviji opstaju.

  Sljedeće na rasporedu
  Petak 7 Listopad u 13:00
  Na 24Kitchen
  Sljedeće na rasporedu
  Petak 7 Listopad u 23:00
  Na 24Kitchen
 • 7

  Epizoda 7

  +

  U polufinalnom tjednu testira se znanje o društvenim mrežama. Kratki rokovi i stručni nadzor TikTok senzacije, ekipe dečkiju BOSH! Tko će dokazati da zna osvojiti online tržište? Izazov je napraviti jelo od tjestenine i zatim ga prodati na internetu.

  Sljedeće na rasporedu
  Petak 14 Listopad u 13:00
  Na 24Kitchen
  Sljedeće na rasporedu
  Petak 14 Listopad u 23:00
  Na 24Kitchen
 • 8

  Epizoda 8

  +

  Večeras će Gordon Ramsay izabrati svoju buduću zvijezdu. Nakon 8 intenzivnih tjedana iscrpljujućih izazova, Gordon zna da svi njegovi finalisti imaju ono što je potrebno da se udruže s njim. Tko će se najbolje snaći u posljednjem izazovu?