KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement
Napredno pretraživanje emisijaPretraži

Riba na azijski sa salatom od brokule

Ocjena 0/5

Rezanci

  • Skuhajte rezance prema uputama za pripremu na pakiranju.

 

Riba na azijski

  • U posudi pomiješajte brašno s mješavinom pet kineskih začina.
  • Ribu malo osušite s pomoću kuhinjskih ubrusa i uvaljajte filete jedan po jedan u brašno. Višak brašna otresite s fileta.
  • Zagrijte malo ulja u tavi i pržite ribe s obje strane oko 5 minuta dok ne postanu  hrskave.

 

Salata od brokule

  • Zakuhajte vodu u loncu i dodajte malo soli.
  • Nasjeckajte brokulu na malene ružice i kuhajte ih oko četiri minute, tako da još ostanu malo hrskave.
  • Procijedite brokulu i isperite hladnom vodom. Vratite brokulu u lonac.
  • Presijecite papriku po dužini, uklonite sjemenke i nasjeckajte papriku na sitno.
  • U brokulu dodajte papar, sok limete, sirup od đumbira i sezamovo ulje.

 

Posluživanje

  • Prerežite limetu na četiri dijela.
  • Rasporedite rezance, ribu i salatu od brokule u tanjure. Poslužite s kriškom limete. 


Za djecu: ne
Za vegetarijance: ne
Iz emisije: