©2019 FOX Networks Group Bulgaria
Donna Hay: Osnove za vrhunska jela

Sažetak

Možda najpopularnija kuharica, Donna Hay, u ovom se serijalu vraća osnovama kuhinje. Epizode donose tri slana i slatka recepta koje, kad ih savladate, Donna preoblikuje uz pomoć jednostavnih trikova.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Azijske palačinke sa svinjskom potrbušinom

  +

  Donna Hay je vodeća kreativka s hranom i njezina nova serija pokazuje gledateljima kako da usavrše jednostavne recepte i pretvore ih u nešto nevjerojatno. U ovoj epizodi se spremaju palačinke sa slaninom na azijski način.

 • 2

  Savršena Pavlova

  +

  Donna Hay je vodeća kreativka s hranom i njezina nova serija pokazuje gledateljima kako da usavrše jednostavne recepte i pretvore ih u nešto nevjerojatno. U ovoj epizodi pravi savršenu Pavlovu.

 • 3

  Ultimativni čokoladni brownie

  +

  Donna iznenađuje vrlo ukusnom i svestranom mljevenom smjesom. Naučit ćemo kako se prave savršeni njoki od ricotte i otkrit ćemo tajne najukusnijih čokoladnih brownieja.

 • 4

  Pržena piletina, okruglice sa škampima i pečeno ljetno voće s vanilijom

  +

  Donna pokazuje trikove za najukusniju prženu piletinu koju ćete ikada probati, zajedno sa škampima koji su tako ukusni da će vam slina ići na usta. Također sprema ukusno povrće preliveno vanilijom, koje je savršeno za svaku prigodu.

 • 5

  Biskvit torta

  +

  Donna pokazuje kako se pravi ukusan i sočan ramstek zajedno sa zelenim tajlandskim curryjem koji je prepun okusa. Za kraj priprema biskvit tortu koju ćete sigurno zavoljeti.

 • 6

  Ultimativna čokoladna fudge torta

  +

  U ovoj epizodi Donna pokazuje koliko je jednostavno napraviti savršena rebarca sa čokoladnom tortom. Zatim će nam pokazati varijacije na ove recepte i kako se mogu unaprijediti.

 • 7

  Karamel

  +

  Donna otkriva svoje tajne za svima omiljeno jelo - piletinu na maslacu. Saznat ćemo savršenu kombinaciju za mješavinu soli i papra i kako napraviti običan recept i pretvoriti ga u nešto nevjerojatno.

 • 8

  Ganache od tamne čokolade

  +

  U posljednjoj epizodi Donna nam pokazuje svoj recept za ukusno, polako pečenu janjeću plečku, kao i najjednostavije tijesto koje ćete ikad napraviti. Pokazat će i glatku glazuru od crne čokolade kojoj nećete moći odoljeti.