KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

Donna Hay: Brzo, svježe i jednostavno

Donna Hay, uspješna australijska kuharica i autorica poznatih recepata, u svojim polusatnim emisijama dijeli s nama svoje kulinarske tajne., a jela koja priprema su ukusna i jednostavna, tako da ih svatko može pripremiti kod kuće. Otkrijte zašto su njezini recepti, kuharice i časopisi tako omiljeni!

Donna Hay popularna je australska autorica kuharica i legenda domaće kuhinje. U ovoj emisiji pokazuje nam kako primijeniti trikove koje i sama koristi da bi kuhanje učinila jednostavnijim i postigla besprijekoran izgled i okus jela. 

Njezina jela, recepti i izgled jela temelje se na osnovnim sastojcima koji su jednostavno pripremljeni i prekrasno fotografirani, što je njezin zaštitni znak. Svojim stilom postavila je standarde u gastropublicistici i inspirirala novu generaciju kuhara.

 

Donna radi kao glavna urednica Donna Hay Magazinea, ima svoju liniju kućanskih potrepština i dekoracija, vlastitu trgovinu i više se puta pojavila kao gošća u žiriju emisije ''Master Chef Australia''.