© Donal Skehan
Donalovi brzi obiteljski obroci

Sažetak

S prirodnim šarmom, Donal nam servira jednostavne, ukusne i zdrave obroke osmišljene za užurban obiteljski život. Uz dvoje djece i brzi životni stil, Donal je stručnjak za kreativne recepte koji ne stvaraju pritisak njemu i supruzi Sophie.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Obiteljska večera kod kuće

  +

  Donald Skehan vraća se s novim receptima koji će usrećiti cijelu obitelj - nešto novo, nešto staro, nešto posuđeno i nešto za žvakanje. Napravit će svoj poznati recept, čokoladnu tortu s keksima koja će zadovoljiti snove svih ljubitelja čokolade.

 • 2

  Veliko pečenje

  +

  Donald kreće u veliko pečenje. Napravit će vegetarijanski pečeni curry koji će preobratiti svakog mesojeda. Zatim ljepljivi karamel kolač gdje jedna porcija nije dovoljna, a pogledajte i može li poboljšati mamino pečeno pile.

 • 3

  Tek stigao

  +

  Donald Skehan donosi četiri recepta koji su brzi, ukusni i savršeni za kada tek dođete kući. Kremasta tjestenina sa špinatom, ljute špagete sa škampima, te ljuti odrezak za večeru, mariniran i grilan tako da ćete željeti još.

 • 4

  Veliki vikend

  +

  U ovom tjednu Donald priprema jela za kada imate malo više vremena tijekom vikenda. Nakon hamburgera koji može zadovoljiti trudnicu i savršenog doručka za subotnje jutro, napravit će i vrhunsku hrskavu pitu od banana i karamele.

 • 5

  Hrana s nogu

  +

  Donald pokazuje kako malo pripreme može daleko dogurati, uz fantastično pripremljeni ručak za cijeli tjedan. Hrskavu krumpir salatu s piletinom koju ćete odmah poželjeti pojesti, zelenu juhu savršenu nakon izlaska iz mora i ostale preukusne recepte.

 • 6

  Kućna priprema hrane za van

  +

  Donald se u ovom tjednu mora oduprijeti nagonu da telefonski naruči hranu i umjesto toga, mora je pripremiti sam. Od pizze, zelenog tajlandskog curryja i janjećih kebaba do piletina na maslacu, ovi recepti oduševit će cijelu obitelj i prijatelje.

 • 7

  S koljena na koljeno

  +

  Ovaj tjedan je čista nostalgija, jer Donald dijeli recepte koji se u njegovoj obitelji predaju s koljena na koljeno. Djedovo omiljeno jelo kleftiko, tetkine limun šnite i maminu piletinu u bijelom vinu. Za kraj će napraviti svoju zimsku Pavlovu.

 • 8

  Večera za dvoje

  +

  U ovom tjednu Donald iznosi četiri recepta savršena za večeru udvoje. Ovi recepti su idealni kada želite malo usporiti od tjedne ludnice i jesti s prijateljem ili partnerom.

 • 9

  Zalihe hrane

  +

  Donald u ovom tjednu ima četiri recepta savršena za napuniti hladnjak i zamrzivač. Također su savršeni kada imate užurbani tjedan ispred sebe ili ako očekujete prinovu.

 • 10

  Obiteljski Božić

  +

  Božić je u kućanstvu Skehan i Donald ima četiri recepta za jako sretan obiteljski Božić.

Članci