KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

David Skoko: Stari gušti, nova kužina

David Skoko dolazi iz Hrvatske. Njegov otac potaknuo je njegovu strast za ribolovom, a njegova majka odgovorna je za njegovu strast za hranom.

Chef Skoko ima blisku vezu sa svojim istarskim korijenima. Ostao je odan lokalnim okusima – to je kombinacija hrvatske tradicionalne kuhinje i utjecaja susjedne Italije. Njegova jela temelje se na obiteljskim receptima sa svježom ribom i svježim mesom koje interpretira na zanimljiv i inovativan način.

Kroz 20 epizoda „David Skoko: Stari gušti, nova kužina“, gledatelji će uživati u laganim mediteranskim receptima i otkriti fascinantne proizvode koji se tradicionalno mogu pronaći u sunčanoj Istri.  

Davidova kuhinja je toliko privlačna da će gledatelji slijediti njegovo pravilo „neka bude jednostavno“ bez trenutka oklijevanja.  

Najnoviji recepti