KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

Čarobno ljeto s Hestonom

Valentinovo, dan koji u godini najviše volimo, u Velikoj Britaniji 16 milijuna parova slavi romantičnim obrokom. Postoji li stvarno poveznica između hrane i ljubavi?
Pripremajući se za taj veliki dan, pitali smo eksperimentalnog kuhara Hestona Blumenthala što on misli o tome postoji li recept za ljubav. Svi bi željeli znati postoji li posebna kulinarska formula koja će im pomoći začiniti ljubavni život.
U ovom specijalu snimanom za Valentinovo Heston je udružio snage s timom stručnjaka iz svijeta znanosti i psihologije da bi zajedno pokušali osmisliti jelo koje bi dočaralo što ljudi u vezi osjećaju jedno prema drugom. Na večeru je pozvao parove u različitim fazama veza da bi doživjeli rezultate multisenzualnog jelovnika koji je za njih pripremio.