Sažetak
Omiljenog australskog chefa Billa Grangera pratimo u potrazi za neuobičajenim gastronomskim vikendom. Pokazat će nam brze i jednostavne recepte koji se temelje na svježim sastojcima s tržnice.
Omiljenog australskog chefa Billa Grangera pratimo u potrazi za neuobičajenim gastronomskim vikendom. Pokazat će nam brze i jednostavne recepte koji se temelje na svježim sastojcima s tržnice.
Australski chef i vlasnik restorana Bill Granger stekao je ugled diljem svijeta zbog svoje vedre fusion hrane poslužene uz njegov karakterističan osmijeh.
Sunce, more i pijesak i Billov pouzdani roštilj savršeni su sastojci za Grangerov vikend. Bill je u svom elementu jer odsjeda u spektakularnoj kući na predivnoj plaži u Camber Sandsu u Sussexu.
Ovog vikenda Bill je u Dartmouthu i svoj je gazda dok odsjeda u topovskoj kuli dvorca Kingswear. Bill je ovdje kako bi se dokopao slavnih kornvolskih morskih plodova i nije mogao izabrati bolje vrijeme.
Ovog vikenda je Bill u Cotswoldsu gdje odsjeda u bivšoj banketnoj dvorani na jakobitskom imanju.
Bill odsjeda na visini, uključujući i vodeni toranj imanja Sandringham te je nadahnut posluživanjem savršenog odreska kada dođe blizu kraljičine stoke.
Australski vlasnik restorana Bill Granger posjećuje otok Wight, gdje kuša cannellone i gulaš.
Australski vlasnik restorana, Bill Granger odlazi u Derbyshire, gdje za ručak priprema fazana omotanog pancetom i divljač Bolognese s palentom.
Bill Granger pokušava napraviti klasični Jorkširski puding uz pomoć lokalnog želea. Upoznaje svećenika koji čini čuda s orhidejama.
Bill Granger spava u blesavoj vikendici, pokušava uhvatiti prvu papalinu ove sezone i isprobava pravi britanski klasik, ribu s krumpirićima.
Bill Granger prati rijetko stado bivola kako bi napravio ukusan i jednostavan Rendang curry. Saznaje kako se uzgajaju orasi.