KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

Bez rezervacije

Kuhar avanturist, autor bestselera, obožavatelj pića i cigara, hedonist... Opis bi se mogao nastaviti unedogled. Međutim, jedna je stvar sigurna: u ovom svijetu kulinarstva Anthony Bourdain izborio se za svoje posebno mjesto i status gastronomskog Indiane Jonesa. 

Njegova potraga za savršenim gastronomskim iskustvom inteligentno je dokumentirana u televizijskom serijalu „Bez rezervacije“. U ovom pustolovnom projektu, nominiranom za nagradu Emmy, on nastavlja istraživati svaki kutak planeta. 

Bez obzira na to je li riječ o kušanju svježe zaklane svinje u zabačenom selu u Panami, surfanju u Liberiji ili pripremanju provansalskog jela u južnoj Francuskoj, Bourdain jednostavno obožava avanture!