KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

Čarobno ljeto s Hestonom - Hestonov svijet

Ova jedinstvena SBS-ova serija dobila je neviđen uvid u svijet jedinstvenog restorana te u život i um njegova tvorca Hestona Blumenthala, u razdoblju nevjerojatnih promjena za svjetski slavni restoran "The Fat Duck".
Heston Blumenthal stvorio je kulinarski svijet magije i čuda kakav ne postoji na planetu. Njegovi restorani i kreativni projekti definirali su nove razine kuharske vrsnosti i uveli nove načine gledanja na hranu. Ali njegov svijet će se suočiti s izazovom kao nikad dosad… Njegov glavni restoran, ponos i dika "The Fat Duck", seli se. Heston mora cijeli restoran, osoblje i objekte preseliti 17.000 km dalje u Melbourne u Australiji. Ondje će pokušati ne samo otvoriti nego i sedam mjeseci uspješno voditi svoj kulinarski posao u posve novoj zemlji.
Nijedan restoran s tri Michelinove zvjezdice nije se odvažio na tako smion pothvat i nitko ne zna hoće li uspjeti. Ova dokumentarna serija godinu dana prati tu nevjerojatnu avanturu.