Sažetak
Anthony Bourdain putuje diljem SAD-a, Azije i Europe kako bi, u samo nekoliko sati, otkrio insajderske trikove kojima se služe samo najiskusniji putnici - bez gluposti, ali jeftino.
Anthony Bourdain putuje diljem SAD-a, Azije i Europe kako bi, u samo nekoliko sati, otkrio insajderske trikove kojima se služe samo najiskusniji putnici - bez gluposti, ali jeftino.
U ovoj reizodi Tony posjećuje Sao Paolo, grad koji je nekad mrzio, ali ga je naučio voljeti. Njegov savjet u ovom gradu je "Imajte prijatelje".
U ovoj epizodi Tony posjećuje jedan od svojih omiljenih gradova - Pariz. Teško je napraviti bilo što kad vam stalno nadolijevaju sjajno vino, mami vas plata spektakularnog sira i odličnih morskih plodova.
U ovoj epizodi Tony odlazi u Dublin na 36 sata jedenje, pijenja i kupovanja u glavnom gradu Irske. Svi znaju da su u Dublinu neki od najboljih barova na svijetu, ali ni hrana ne zaostaje.
U ovoj epizodi Tony posjećuje Atlantu.Vozi oldtajmer, puca iz puške i uživa u omiljenom restoranu Fat Matt’s Rib Shack.
U ovoj epizodi Tony odlazi u jedan od najdinamičnijih, najgostoljubivijih i najsigurnijih gradova, Taipei. Njegova komplicirana kolonijalna prošlost ostavila je mješavinu kultura koje su stvorile kuhinju o kojoj Tony sanja od prošlog posjeta gradu.
U ovoj epizodi Tony odlazi u Seattle, grad koji već neko vrijeme ima jednu od najboljih i najzanimljivijih kulinarskih scena u Americi. Kuša sireve, školjke i slabo pečene odreske.
U ovoj epizodi Tony je u Chicagu. Sa samo 43 sati u ovom vjetrovitom gradu, Tony želi što manje vremena provesti u zračnoj luci. Ne srami se priznati svoje osjećaje prema ovom gradu i proglašava ga "jedinom drugom pravom američkom metropolom".
U ovoj epizodi Tony ima manje od 48 sati za ubiti u najvećem kanadskom gradu, Torontu. Iako ga ne smatraju prvoklasnim turističkim odredištem, Toronto je grad u kojem ukusnu hranu možete pronaći iza svakog ugla.
Tony napokon obrađuje Philadelphiju. 36 h jela, pića, povijesti i umjetnosti bez odreska sa sirom. Odlazi u obilazak povijesne priče o bećarenju osnivača domovine i umjetničke zbirke od 25 milijuna dolara.
Anthony Bourdain je nabrijan, grub, pun kafeina i putuje užurbano. Zašto? Ima samo 24-48 h da otkrije nepredvidivu priču o mjestu, ljudima i njihovoj hrani.