Zagrijte pećnicu na 180 º. Odvojite četiri bjelanjka i istucite čvrst snijeg. Kada pjena postane čvršća, dodajte 250 g sitnog šećera žlicu po žlicu.
Dodajte zatim ekstrakt od vanilije, prosijani kukuruzni škrob i ocat od bijeloga vina i sve promiješajte uz pomoć špatule.

U silikonski kalup stavite smjesu, temperaturu pećnice spustite na
140 ºC i pustite da se peče jedan sat i 10 minuta.

Kad bude gotovo, napravite nadjev. Tucite 200 ml punomasnog vrhnja, dodajte nekoliko kapi limunova soka i postupno dodajte tri žlice šećera.

Prekrijte biskvit time, dodajte šumsko voće i na kraju zalijte svježim sokom od marakuje.

Poslužite ovu raskošnu Pavlovu od šumskog voća nekomu posebnom i uživajte u reakcijama koje ćete izazvati.

Sastojci

  • Pavlova4 jaja XL 250 g sitnog šećera 2 žličice kukuruznog škroba žličica octa od bijelog vina žličica ekstrakta od vanilije

Priprema

    Povezani recepti

    Vidi sve