Marinirane paprike s roštilja
Priprema: 
Ispecite na roštilju crvene paprike duljine 15 cm, uz često okretanje, oko 20 minuta ili dok ne pougljene. Pustite da se ohlade. Nakon toga uklonite pocrnjelu kožicu. Narežite na četvrtine, uklonite peteljku i sjemenke, narežite na trake širine 2,5 cm. Stavite u zdjelu. Zajedno pomiješajte ulje, ocat, šećer, sol i papar. Pomiješajte s paprikama. (Pripremite unaprijed: pokrijte i stavite u hladnjak najviše do 24 sata.) 

Sastojci

  • Marinirane paprike s roštilja 4 slatke crvene paprike 3 velike žlice ekstradjevičanskog maslinova ulja 1 velika žlica sherry octa 1/4 čajne žličice šećera 1/4 čajne žličice soli 1/4 čajne žličice papra

Priprema

    Povezani recepti

    Vidi sve