Četvrtak

18 Travanj

  • 06:00

    Dobar tek

    +

    Epizoda 45, Sezona 1 | Epizoda 45

  • 06:00

    Ainsleyjeva karipska kuhinja 1

    +

    Dominika, Sezona 1 | Epizoda 8

    Divlje kišne šume Dominike skrivaju veliki broj vodopada i rijeka – Ainsley putuje prema najpoznatijem vodopadu, Smaragdnom bazenu. Zatim će zakuhati oluju na crnom pijesku plaže Picard, pripremom Tostonesa tj. dvostruko prženih banana.

  • 07:00

    Luke Nguyen: dolina Mekonga

    +

    Nova godina u Luang Prabangu, Sezona 2 | Epizoda 3

    Luke ostaje u Luang Prabangu da bi sudjelovao u najvećoj proslavi Nove godine u zemlji.

  • 07:30

    Luke Nguyen: dolina Mekonga

    +

    4000 otoka, Laos, Sezona 2 | Epizoda 4

    Luke odlazi u južni dio Laosa s oko 4 tisuće otoka gdje ribolov zadobiva potpuno novo značenje.

  • 08:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 17, Sezona 1 | Epizoda 17

    Tradicionalna pečena piletina na francuski način, savjeti kako ukusno iskoristiti ostatke staroga kruha i linguini od kozica u kremastom umaku za prijatelja i mentora Gennara Contalda teme su današnjih Jamiejevih brzih i jednostavnih obroka.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 18, Sezona 1 | Epizoda 18

    Jamie priprema pečenu piletinu na posve nov način, kombinirajući je sa sastojcima za pizzu Margheritu – bosiljak, rajčicu i mozzarellu, a potom nevjerojatne prepečence od kozica za cijelu obitelj.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolfova pekarnica: Uvijek se slavi!

    +

    Susjedstvo, Sezona 1 | Epizoda 4

    Zatvorite svoju ulicu i pozovite sve susjede, vrijeme je za zabavu sa susjedstvom! Rudolph izrađuje svečanu, slanu platu s grickalicama. Želite li desert nakon toga? Tu je plata s domaćim kolačićima, čokoladom i svježim voćem.

  • 09:30

    Rudolfova pekarnica: Uvijek se slavi!

    +

    Rođenje, Sezona 1 | Epizoda 5

    Plišani medvjedić bi bio odličan poklon za babinje, ali zabavnije je ispeći svoj poklon. Istina, nije jednostavnije, ali je svakako upečatljivije. Ako želite nešto jednostavnije, pogledajte Rudolphove čokolade za rođenje.

  • 10:00

    Roštilj-turneja s Primožem

    +

    Beograd, Sezona 1 | Epizoda 7

    U ovoj epizodi Primož putuje u Beograd, glavni grad Srbije. Tamo će roštiljati govedinu, a na Ada Međici, otoku na rijeci Savi čije ime znači “oaza mira,” pripremit će božanske hamburgere.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    U kuhinji s Primožem

    +

    Proljetni pozdrav, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ovoj epizodi Primož priprema salatu od maslačka, pileću juhu s domaćim rezancima i pačja prsa u tamnom pivu s pireom od pastrnjaka (korjenasto povrće slično korijenu peršina). Poširat će jaja i skuhati vakuumirana pačja prsa u parnoj kupki.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Ulice Gothenburga, Sezona 1 | Epizoda 6

    Nakon istraživanja Gothenburga, Rachel pravi svoju verziju slavnog švedskog jela: Wallenberger-burgera. Za desert Rachel priprema vegansku čokoladnu tortu bez glutena.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Kod kuće, Sezona 7 | Epizoda 3

    Dan je posvećen omiljenim domaćim jelima. Lora i Stoyan započinju s brzom salatom od kupusa s veganskom majonezom. Slijedi poseban gulaš sličan čirpanskim ćuftama. Kulinarski dvojac za kraj priprema uskrsne okruglice s domaćim čokoladnim namazom.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Jeleni, Sezona 2 | Epizoda 7

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Uči o zaštiti okoliša i kako čuvati jelene, a zatim s pripravnicima za kuhare kreće u potragu za hranom.

  • 12:30

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Morska sol, Sezona 2 | Epizoda 8

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Posjećuje Maldon kako bi učio o dobivanju soli, a zatim se posvećuje uzgoju jestivog cvijeća.

  • 13:00

    David Skoko: Motor, loza, kuhača

    +

    Žlahtina s poštanske marke, Sezona 1 | Epizoda 9

    David Skoko nas vodi na Krk u posjet vrsnom otočkom vinaru Antonu Katunaru. Njegova vina pili su i papa i američki predsjednik u svojim posjetima Hrvatskoj, a San Marino je izdao poštansku marku s njegovom žlahtinom…

  • 13:30

    David Skoko: Motor, loza, kuhača

    +

    Kraljevi dingača, Sezona 1 | Epizoda 1

    Chef David Skoko putuje na poluotok Pelješac u posjet obiteljima vinara Matuško i Šegović. Saznaje zašto je strmina Dingač idealna za uzgoj plavca malog, a zatim u Malostonskom zaljevu nalazi sastojke za predjelo i glavno jelo – ribu iz Jadrana.

  • 14:00

    Luke Nguyen: dolina Mekonga

    +

    Siem Reap, Kambodža, Sezona 2 | Epizoda 5

    Luke prelazi rijeku Mekong i stiže u kambodžanski drevni grad Siam Reap.

  • 14:30

    Luke Nguyen: dolina Mekonga

    +

    Phnom Penh, Kambodža, Sezona 2 | Epizoda 6

    Luke putuje u Phnom Penh, užurbanu prijestolnicu Kambodže, gdje pronalazi neke neobične poslastice za jelo.

  • 15:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 19, Sezona 1 | Epizoda 19

    Jamie priprema svoj specijalitet Avocado hollandaise, s bakalarom na pari i šparogama, jelo iz restorana koje je lako pripremiti kod kuće. Sin Buddy pomaže ispeći ponešto drukčije pizze za cijelu obitelj.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 20, Sezona 1 | Epizoda 20

    Jamie nam pokazuje najjednostavniju pripremu indijskog specijaliteta – jalfrezi s piletinom i paprikom iz pećnice, kao i vlastitog specijaliteta s brokulom.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Pecanje na zapadnoj obali, Sezona 1 | Epizoda 7

    Rachel poslužuje jastoga pečenog na žaru sa salatom od zelja i kima. Onda pravi vlastitu zdjelu riblje salate, a za desert priprema brdašca od bijele čokolade i bobica.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Kod kuće, Sezona 7 | Epizoda 3

    Dan je posvećen omiljenim domaćim jelima. Lora i Stoyan započinju s brzom salatom od kupusa s veganskom majonezom. Slijedi poseban gulaš sličan čirpanskim ćuftama. Kulinarski dvojac za kraj priprema uskrsne okruglice s domaćim čokoladnim namazom.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolfova pekarnica: Uvijek se slavi!

    +

    Posjet (društvo), Sezona 1 | Epizoda 6

    Dolaze vam gosti i želite da sve bude posebno svečano? Na stol stavite domaće delicije. U ovoj epizodi Rudolph priprema ukusnu pitu od malina. Vaši gosti više vole čokoladu? Onda se ove čokoladne čašice sa šlagom i voćem svakako isplati.

  • 17:30

    Rudolfova pekarnica: Uvijek se slavi!

    +

    Dječja zabava, Sezona 1 | Epizoda 7

    Nema dječje zabave bez slatkiša! Što kažete na svečanu tortu od slatkiša? A Rudolph se također bacio na posao s poslasticom od čokolade, kolačića, pereca, oraha i... bombona!

  • 18:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Od obične ribe do kraljevskog jela!, Sezona 5 | Epizoda 23

    Budući da je dobar i jeftin, teta Katie u zamrzivaču uvijek ima oslića, crvene ribe i krumpira. Danas će od ove obične ribe napraviti posebna jela. Uz oslić, tu su prženi, super hrskavi popečci u kojima možete uživati s majonezom od bosiljka.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Beira, Sezona 5 | Epizoda 24

    Teta Katie je obožavateljica Beira kuhinje i stoga će isprobati svoju interpretaciju na tri primjera. Kao predjelo predlaže juhu od graha proširenu šunkom, cvjetačom i rižom. Danas imamo regionalnu hranu inspiriranu Beiraom.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Jeleni, Sezona 2 | Epizoda 7

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Uči o zaštiti okoliša i kako čuvati jelene, a zatim s pripravnicima za kuhare kreće u potragu za hranom.

  • 19:30

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Morska sol, Sezona 2 | Epizoda 8

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Posjećuje Maldon kako bi učio o dobivanju soli, a zatim se posvećuje uzgoju jestivog cvijeća.

  • 20:00

    Stanley Tucci: U potrazi za Italijom

    +

    BOLOGNA, Sezona 1 | Epizoda 3

    Stanley Tucci istražuje Bolognu, koji mnogi smatraju talijanskom prijestolnicom hrane.

  • 21:00

    Ainsleyjeva karipska kuhinja 1

    +

    Antigva, Sezona 1 | Epizoda 9

    Ainsley odlazi u Antigvu iskusiti otok mora i sunca. Njegova prva stanica je engleska luka, gdje se sastaje s lokalnim povjesničarem dr. Regom Murphyjem, kako bi dobio uvid u povijest otoka. Kokteli će u ovoj epizodi biti glavni okus dana.

  • 22:00

    Luke Nguyen: dolina Mekonga

    +

    Siem Reap, Kambodža, Sezona 2 | Epizoda 5

    Luke prelazi rijeku Mekong i stiže u kambodžanski drevni grad Siam Reap.

  • 22:30

    Luke Nguyen: dolina Mekonga

    +

    Phnom Penh, Kambodža, Sezona 2 | Epizoda 6

    Luke putuje u Phnom Penh, užurbanu prijestolnicu Kambodže, gdje pronalazi neke neobične poslastice za jelo.

  • 23:00

    David Skoko: Motor, loza, kuhača

    +

    Žlahtina s poštanske marke, Sezona 1 | Epizoda 9

    David Skoko nas vodi na Krk u posjet vrsnom otočkom vinaru Antonu Katunaru. Njegova vina pili su i papa i američki predsjednik u svojim posjetima Hrvatskoj, a San Marino je izdao poštansku marku s njegovom žlahtinom…

  • 23:30

    David Skoko: Motor, loza, kuhača

    +

    Kraljevi dingača, Sezona 1 | Epizoda 1

    Chef David Skoko putuje na poluotok Pelješac u posjet obiteljima vinara Matuško i Šegović. Saznaje zašto je strmina Dingač idealna za uzgoj plavca malog, a zatim u Malostonskom zaljevu nalazi sastojke za predjelo i glavno jelo – ribu iz Jadrana.

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Kod kuće, Sezona 7 | Epizoda 3

    Dan je posvećen omiljenim domaćim jelima. Lora i Stoyan započinju s brzom salatom od kupusa s veganskom majonezom. Slijedi poseban gulaš sličan čirpanskim ćuftama. Kulinarski dvojac za kraj priprema uskrsne okruglice s domaćim čokoladnim namazom.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Pecanje na zapadnoj obali, Sezona 1 | Epizoda 7

    Rachel poslužuje jastoga pečenog na žaru sa salatom od zelja i kima. Onda pravi vlastitu zdjelu riblje salate, a za desert priprema brdašca od bijele čokolade i bobica.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Stanley Tucci: U potrazi za Italijom

    +

    BOLOGNA, Sezona 1 | Epizoda 3

    Stanley Tucci istražuje Bolognu, koji mnogi smatraju talijanskom prijestolnicom hrane.

  • 02:00

    Ainsleyjeva karipska kuhinja 1

    +

    Antigva, Sezona 1 | Epizoda 9

    Ainsley odlazi u Antigvu iskusiti otok mora i sunca. Njegova prva stanica je engleska luka, gdje se sastaje s lokalnim povjesničarem dr. Regom Murphyjem, kako bi dobio uvid u povijest otoka. Kokteli će u ovoj epizodi biti glavni okus dana.

  • 02:40

    Roštilj-turneja s Primožem

    +

    Beograd, Sezona 1 | Epizoda 7

    U ovoj epizodi Primož putuje u Beograd, glavni grad Srbije. Tamo će roštiljati govedinu, a na Ada Međici, otoku na rijeci Savi čije ime znači “oaza mira,” pripremit će božanske hamburgere.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    U kuhinji s Primožem

    +

    Proljetni pozdrav, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ovoj epizodi Primož priprema salatu od maslačka, pileću juhu s domaćim rezancima i pačja prsa u tamnom pivu s pireom od pastrnjaka (korjenasto povrće slično korijenu peršina). Poširat će jaja i skuhati vakuumirana pačja prsa u parnoj kupki.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 19, Sezona 1 | Epizoda 19

    Jamie priprema svoj specijalitet Avocado hollandaise, s bakalarom na pari i šparogama, jelo iz restorana koje je lako pripremiti kod kuće. Sin Buddy pomaže ispeći ponešto drukčije pizze za cijelu obitelj.

    Idite na emisiju
  • 04:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 20, Sezona 1 | Epizoda 20

    Jamie nam pokazuje najjednostavniju pripremu indijskog specijaliteta – jalfrezi s piletinom i paprikom iz pećnice, kao i vlastitog specijaliteta s brokulom.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Kod kuće, Sezona 7 | Epizoda 3

    Dan je posvećen omiljenim domaćim jelima. Lora i Stoyan započinju s brzom salatom od kupusa s veganskom majonezom. Slijedi poseban gulaš sličan čirpanskim ćuftama. Kulinarski dvojac za kraj priprema uskrsne okruglice s domaćim čokoladnim namazom.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Pecanje na zapadnoj obali, Sezona 1 | Epizoda 7

    Rachel poslužuje jastoga pečenog na žaru sa salatom od zelja i kima. Onda pravi vlastitu zdjelu riblje salate, a za desert priprema brdašca od bijele čokolade i bobica.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Tajne tete Cátie

    +

    Od obične ribe do kraljevskog jela!, Sezona 5 | Epizoda 23

    Budući da je dobar i jeftin, teta Katie u zamrzivaču uvijek ima oslića, crvene ribe i krumpira. Danas će od ove obične ribe napraviti posebna jela. Uz oslić, tu su prženi, super hrskavi popečci u kojima možete uživati s majonezom od bosiljka.

    Idite na emisiju