Koristimo kolačiće kako bismo unaprijedili našu ponudu, personalizirali oglašavanje i zapamtili vaše preferencije. Ukoliko nastavite koristiti s pretragom na ovoj web stranici podrazumijeva se da prihvaćate pravila kolačića naše web stranice. Za više informacija ( npr. kako onemogučiti kolačiće ) molimo vas da posjetite naša pravila kolacica

Ok
advertisement
Rudolph van Veen

Rudolph van Veen

Rudolph van Veen

Rudolph van Veen imao je dječački san – postati kuharom. Godine 1985. uspješno je završio kulinarsku školu u Bredi, a potom je radio kao glavni kuhar u Švicarskoj, specijalizirao se za slastičarske proizvode i u dvadeset sedmoj godini ostvaruje SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) Master – što je najviša pohvala koju jedan Nizozemac može dobiti.

Više je puta pobjeđivao na nacionalnim i međunarodnim kulinarskim natjecanjima. U domovini je osvojio četiri prve nagrade na natjecanju Zilveren Koksmuts, a kao član nizozemskih kulinarskih timova, osvajao je nagrade na natjecanjima u Frankfurtu, Sydneyju, Londonu i Singapuru.

Već dvanaest godina Rudolf je jedan od najpopularnijih nizozemskih televizijskih kuhara. U najuspješnije projekte ubraja serijal Pekarnica na autobusnoj stanici koja 10 posto svojih prihoda daje u dobrotvorne svrhe.

Rudolf vodi četiri kulinarske emisije na programu kanala 24Kitchen.